Inici | Assessorament

Nutriland.cat nutrició esportiva

assessorament

assessorament

Descripció:

El nostre exclusiu servei d'Assessorament esportiu ha estat dissenyat per satisfer les necessitats particulars de cada client en funció als seus objectius.

El nostre equip de qualificats assessors proposaran una taula d'entrenament individual juntament amb una dieta i diverses recomanacions sobre suplementació, perquè el client disposi d'un assessorament esportiu 100% personalitzat.

Aquest servei únic i diferent per a cada persona.

A més el seu reduït preu converteix aquest servei en una opció accessible per a tothom.

 

ATENCIÓ: Els productes aquí mostrats són suplements nutricionals segons ho estableix la Directiva europea 2002/46/CE sobre complements alimentaris i tots ells poden ser venuts legalment en tots els països de la Comunitat Europea, pels articles 28, 29 i 30 del tractat de la Comunitat Europea i pels articles 1 a 4 de la Decisió del Parlament Europeu número 3052/95/CE. Els suplements alimentaris no tracten de substituir una dieta equilibrada i variada, únicament es presenten per tal de complementar la ingesta de nutrients d'una dieta normal. Tampoc tracten, prevenen, diagnostiquen o curen cap malaltia, fets atribuïbles als medicaments, segons defineix la Directiva Europea 2004/27/CE, de 31 de març, del Consell i del Parlament Europeu sobre medicaments. Es reserva el dret d'enviar productes a països on el país de destinació no permeti. Els productes no s'han d'utilitzar com a substitut d'una dieta o medicació i han d'estar fora de l'abast dels nens. El consum dels productes ha de ser controlat per un professional, davant de qualsevol dubte, sempre consulti al seu metge.

El nostre Assessorament esportiu professional consta de:

  • Una dieta personalitzada en funció als objectius del client
  • Recomanacions sobre la suplementació que més s'adeqüi a les seves necessitats
  • Una rutina d'entrenament totalment personalitzada
  • Explicacions teòriques de com realitzar l'entrenament
  • Seguiment individual de l'assessorament durant un mes

 

Assessorament Esportiu assessorament nutricional
Assesorament Esportiu Assessorament Nutricional
 
Catalan Basque Dutch English French Galician German Spanish